20 Ιουνίου 2007

ΣΙΕΣΤΑ...

















Σφίξανε οι ζέστες αδέρφια και το μεσημέρι περνάει δύσκολα..
Βέβαια εμείς οι γραφειοκράτες δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε, γιατί και κλιματισμό διαθέτουμε στο γραφείο και σκιά - Τι να πουν όσοι εργάζονται στην ύπαιθρο, στην οικοδομή, στο δρόμο;

Καλομαθημένος μάνατζερ όντας, αποφάσισα να κάνω ένα ραντεβού σήμερα στις 12.00 κάπου στη Νέα Σμύρνη ξεκινώντας από τη Μεσογείων: 2 ωρίτσες χαλαρά.. μέσα στο κλιματιζόμενο μεν αμάξι, αλλά με φρικτή κίνηση, είπα τον δεσπότη.. Παναγιώτη!
Το Παγκράτι και οι διπλοτριπλοπαρκαρισμένοι δρόμοι του, ήταν το προσωπικό μου βατερλώ στο δρόμο για τη Νέα Σμύρνη.

Για οδηγική συμπεριφορά άστο καλύτερα.. τα πρόστιμα θα έρθουν και θα παρέλθουν κι ο ελληνάρας θα κάνει ό,τι του καπνίσει. Παρατηρώντας μάλιστα τέτοιες συμπεριφορές, διαπίστωσα ότι όσο ακριβότερο το αμάξι , τόσο πιο καραγκιόζης ο οδηγός του. Το χρήμα τελικά φτιάχνει ξιπασμένους,εξουσιομανείς και σταρχιδιστές.

Το βράδυ κάποιος θα σηκώσει ένα κύπελλο σε ένα σπορ.
Ο τελικός του μπάσκετ θα έπρεπε να είναι γιορτή και υπερθέαμα.
Προβλέπεται θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων.
Ο αρχιστράτηγος Θανασάκης Γιαννακόπουλος έκανε την βλακώδη δήλωση προχτές: "Θα σκότωνα τη μάνα μου για τον Παναθηναϊκό!". Υποτίθεται ότι αφού είναι πετυχημένος επιχειρηματίας θα έχει και την στοιχειώδη ευφυΐα να προσέχει τι λέει: Αν ο παράγοντας σκοτώνει τη μάνα του για την ομάδα (και γίνεται και πρωτοσέλιδο) γιατί ο χουλιγκάνος να μην "καθαρίσει" 2-3 οχτρούς στο όνομα του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ;

Απολογούνται σήμερα τα... όργανα για τα χαστουκάκια των αλβανών πορτοφολάδων.
Μπορούν να ισχυριστούν ότι αφού δεν βαράνε αυτοί, αλλά βαριούνται τα κλεφτρόνια μεταξύ τους, δεν υπάρχει άσκηση βίας. Ο συνδικαλιστής τους θα επιμείνει ότι διαβάζονται τα δικαιώματα σε όλους τους συλληφθέντες.. (σε ποιά γλώσσα ρε τσάμπα-μάγκες, όταν πολλοί εξ αυτών είναι ασιάτες, αφρικάνοι και βαλκάνιοι ταλαίπωροι μετανάστες;)

Ο Πολύδωρας συνεντευξιάζεται για άλλη μια φορά υποστηρίζοντας ότι ο Συνασπισμός είναι σχεδόν οι Ερυθρές Ταξιαρχίες και η 17 Νοέμβρη μαζί!! (ακολουθεί 5λεπτο τρελό γέλιο)
Ο Παπατσάκαλος δήλωνει σε κανάλι, ότι ο Καρατζαφέρης είναι κομουνιστής!!!!
Και μετά σου λένε ότι η ζέστη δεν βαράει στον εγκέφαλο...

Πάρτε και το δεύτερο και τελευταίο βινύλιο του Γιάννη Μπελτέκα: AGAINST FLESH REGIMES (1983), έτσι μπας και ξεθολώσετε από τη θολούρα των 38 βαθμών.













Το 1ο του έχει ανέβει παλαιότερα στην Κιβωτό. Στοιχεία για τους συντελεστές μουσικούς δυστυχώς δεν αναγράφονται στον δίσκο (βγήκε με την ετικέτα της Vertigo).
Εδώ είναι!

Χαιρετώ και πάω για μπανάκι...

Οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί βιάστηκα να ασπαστώ σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη και να πεθάνω τον δημιουργό!!! _ Σήμερα που με ενημέρωσε ο ίδιος ότι ΖΕΙ (!!!) αισθάνομαι τουλάχιστον ντροπή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: