2 Οκτωβρίου 2009

Ο νέος Αφέντης προβάρει το κοστούμι του...


Στις Ευροεκλογές, Παρασκευή απόγευμα, λίγο πριν φύγω από το γραφείο, έφτιαξα ένα μικρό αφισάκι-πρόταση για τους αναποφάσιστους συναδέλφους και το κόλλησα στη πόρτα.
Είναι αυτό που βλέπετε πιο πάνω... η πρόταση μου.
Το κακό είναι ότι το κόμμα που προτείνω ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί, άρα ακόμα κι αν υπάρχουν ψηφοφόροι έτοιμοι να το στηρίξουν, θα πρέπει να περιμένουν αρκετά. Άλλωστε μερικές λέξεις του τίτλου, όπως "Αξίες", "όραμα" εκλείπουν όχι μόνο στον πολιτικό κόσμο αλλά και στη καθημερινότητά μας.

Καλό βόλι σε όσους/ες πάνε στις κάλπες...
Ένα τραγουδάκι θα αφιερώσω σε επερχόμενους και απερχόμενους πρωθυπουργούς:

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν παίρνεις καμιά συνέντευξη από κάποιο Έλληνα μουσικό; Βαρεθήκαμε πια Γιωργάκη και Κωστάκη, ρίξε κάτι θετικό και φρέσκο στη ζωή μας.

Unknown είπε...

Ένα κόμμα που ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί (και ούτε πρόκειται) είναι αυτό που θα τιμωρεί τους απανταχού Ελληνάρες, ωχαδερφιστές, εξυπνάκηδες και λοιπούς αξιοτίμους κυρίους (και κυρίες) που κατοικοεδρεύουν στον ταλαίπωρο αυτό τόπο. Σ' όλους αυτούς που σπεύδουν να παρκάρουν σε θέση για ανάπηρους επειδή είναι πάντα η πιο επίκαιρη (χωρίς βεβαίως να είναι ανάπηροι, παρά μόνο από τη μ...κία που έχουν βαθιά στον εγκέφαλο), σ' αυτούς που σταματούν μπροστά στις ράμπες των πεζοδρομίων για αναπηρικά καροτσάκια, σ' αυτούς που καταντούν τις λεωφόρους ένα απέραντο πάρκιν, αφήνοντας (ευχαριστούμε γι' αυτό) μία μόνο λωρίδα για τους υπόλοιπους που θέλουν, οι άθλιοι άκουσον-άκουσον, να περάσουν, σ' αυτούς που βάζουν μπροστά στο μαγαζί τους καρέκλες, τραπέζια, ψαροκασέλες και οτιδήποτε βάζει ο νους σου για να έχουν το χώρο ανοιχτό μπροστά τους κι ας ψάχνεις εσύ μάταια 2 ώρες να βρεις να παρκάρεις. Θα μου πεις πάρε το λεωφορείο. Εκεί έχουμε μια άλλη φάρα ελληνάρων, αυτών που δεν ανέχονται τη κίνηση και κινούνται μόνιμα στους λεωφορειόδρομους. Έχουμε ακόμα και αυτούς στην οποιαδήποτε κλήση σπεύδουν στο γνωστό για σβήσιμο. Μπορώ να βρω δεκάδες άλλες περιπτώσεις, αυτό που δε μπορώ να βρω ποιός μπορεί να μας βάλει σε τάξη. Τις ρήσεις τύπου "πούσαι Παπαδόπουλε" τις βρίσκω εκτός από αηδιαστικές, τουλάχιστον υποτιμητικές για το λαό που γέννησε τη δημοκρατία. Μόνο που εσχάτως τη παρερμηνεύσαμε...

TM είπε...

MY NEW BLOG: http://rockistories.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Έχω έναν πόθο για ΠΑΘΟΣ