23 Φεβρουαρίου 2009

Scofield - Palaiokostas: σημειώσατε 2!


Ο ένας έκατσε και χαράκωσε το κορμί του με τατουάζ για να θυμάται να βγει από τη φυλακή ακολουθώντας το σωστό τούνελ. Παρ' όλα αυτά κάποια στιγμή βγήκε στις τουαλέτες αντί για την εξοχή... Πλακώθηκε και μαχαιρώθηκε με διάφορα αποβράσματα.
Έφαγε σκατολοϊδια, κοιμήθηκε σε βρώμικα σεντόνια, τον φάγανε οι ψύλλοι, κόντεψαν και να τον πηδήξουν.
Οι σεναριογράφοι του έδωσαν εκτός από ευφυΐα και μπόλικη κωλοφαρδία ώστε να τη γλυτώνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Τον έκαναν και ομορφάντρα που περιέργως αρέσει περισσότερο στο τρίτο φύλο.

Ο άλλος ο μυστακοφόρος, κλασσικός ελληνάρας, δεν έκατσε να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Κυριολεκτικά ατσαλάκωτος, εντελώς κυριλέ, απλά.. πήρε το.. 11880:
"Στείλτε μου ένα ελικόπτερο με ανεμόσκαλα παρακαλώ, μεσημεράκι Κυριακής, Κορυδαλλό μεριά, να πάω να δω τη φουκαριάρα τη μάνα μου".
Το ελικοπτεράκι ήρθε στην ώρα του, φόρτωσε, πέσαν και μερικοί πυροβολισμοί για να έχει και λίγο κινηματογραφικό στιλ η υπόθεση και ... έτσι απλά και παστρικά... χαιρέτησε!

Michael φάε τη σκόνη του Βασίλη!

Βilly καλές δουλειές εκεί έξω...
******************************************
Ένα δισκάκι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα, τώρα που πλάκωσε ο χιονιάς, είναι το "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" του Κώστα Χαριτάτου. Το ζήτησε φίλος εδώ και καιρό, το άργησα λίγο αλλά ο έχων υπομονή αμοιφθήσεται..

Το παρόν κυκλοφόρησε το 94, έξι χρόνια μετά το "ΜΟΤΕΡ" (θα ανέβει κι αυτό σύντομα). Συμμετείχαν ερμηνεύοντας 3 συνολικά τραγούδια, η Έλλη Πασπαλά και η Τάνια Τσανακλίδου. Αγαπημένα κομμάτια: "Τρεις μέρες","Όλα είναι δικά μας", "Κόκκινο",¨Η Ελένη των Πατρών". Ήταν μια δουλειά που άκουσα πολλές φορές και έπαιζα συχνά στα ερτζιανά.
ΙΔΟΥ!

Καλή ακρόαση!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα...
καλό...
να'σαι καλά

cogito είπε...

Σ΄ευχαριστώ φίλε μου, να είσαι καλά. Το είχα πριν από χρόνια σε κασέτα που έχω χάσει και πρέπει να πω πως ήταν μια δουλειά που ξεχώριζε για την γλυκύτητα και την ευαισθησία της. Σου είμαι ευγνώμων, ταξίδεψες σε ονειρεμένα φοιτητικά χρόνια...

Μετρημένος είπε...

Κ δίκιο έχεις,το ότι δεν υπάρχει κράτος το ξέρουμε,απλά ο Παλαιοκώστας το έκανε ακόμα πιο εμφανές,αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμα δεν το βλέπουν...περαστικά τους

Ανώνυμος είπε...

Θα τον ξαναπιάσουν - λέει - τον Παλαιοκώστα!!!!
Πότε;
Έχει και την πλάκα της το μπάχαλο του κράτους.
Η εν λόγω απόδραση , βέβαια, δεν οφείλεται σ΄αυτο το μπάχαλο. Όσο καλές και να είναι οι δομές και η οργάνωση, τα μέτρα, οι έλεγχοι κλπ, η δύναμη του ανθρώπου για ελευθερία θα είναι πάντα μεγαλύτερη και θα βρίσκονται τρόποι απόδρασης.
Στο μπάχαλο οφείλεται η ξεφτίλα της δίκης που επιχειρείται με τα εξιλαστήρια θύματα που βρήκαν.

Υ.Γ. Που τον θυμήθηκες τον Χριτάτο!!!
Πράγματι, σχολικές μνήμες.

ΘΚ είπε...

Αυτά μου γράφετε και αντιλαμβάνομαι πόσα χρόνια σας ρίχνω... Τα δικά μου νιάτα είχαν Σιδηρόπουλο, Άσιμο και Ταξιαρχίες (not bad..)
Όταν γνώρισα τον Χαριτάτο, είχα μόλις συμπληρώσει τις 3 δεκαετίες ζωής...

Natassa είπε...

ποιός ήτο το αντιπαλο δέος? ...είναι γνωστός??
αυτό με το 11880 σε "ριχνει κάτω" από τα γέλια ...σε καλό μας ...

ΘΚ είπε...

Νατάσσα μάλλον δεν βλέπεις το Prison Break - είναι ο βασικός ήρωας, αστέρι στις αποδράσεις!
Σε ευχαριστώ και για τις ευχές σου!