11 Δεκεμβρίου 2008

Αποκλίνουσα συμπεριφορά και εξοστρακισμοί...

Ο κατάπτυστος Κούγιας υπαγόρευσε στον δολοφόνο ένα υπόμνημα αισχρό που φτύνει στον τάφο του Αλέξη. Παράλληλα μας έκανε και μαθήματα δημοκρατίας το ρεμάλι..
Μιλάει για αποκλίνουσα συμπεριφορά ο θρασύς δικηγορίσκος που δέρνει δημοσίως ή ιδιωτικώς όποιον/α δεν γουστάρει ή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του. Αυτός που πηδάει μάντρες συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων, που μπουκάρει στα γήπεδα και συμπλέκεται με προπονητές, παίκτες και οπαδούς, αυτός που έχει υπερασπιστεί και αθωώσει με νομικιστικά τερτίπια και άλλα υπόγεια κόλπα, εμπόρους ναρκωτικών, αυτός ο επηρμένος, χυδαίος, ψευτόμαγκας, μας θεωρεί τουλάχιστον μαλάκες, αυτός όπως και ο αμετανόητος δολοφόνος.

Όσον αφορά στον εξοστρακισμό της σφαίρας, ας μας εξηγήσουν επιτέλους:
Πού βρήκε και έκανε γκελ η σφαίρα και τρύπησε το κορμάκι του Αλέξη;
Ψάξανε τα ελληνικά CSI τις βεράντες και τους τοίχους να βρούνε μια τρύπα, ένα σπασμένο σοβά έστω, στην υποτιθέμενη πορεία του βλήματος;
Μήπως το βλήμα-μπάτσος πυροβόλησε τον ουρανό και η σφαίρα γκέλαρε σε κάποιο UFO που τυχαία περνούσε από τα Εξάρχεια;

Κι ο μπάτσος πώς ήξερε το "ποιόν" του τάχα-τσόγλανου όταν έβγαλε το machine-gun;
Aυτά τα κάνει ο Τζέημς Μπόντ, στέλνει φωτογραφία από το κινητό στη βάση του και μαθαίνει σε μηδενικό χρόνο όλο το γενεολογικό δέντρο του στόχου, έχει τέτοιο εργαλείο και ο έλλην μπάτσος πια;
Κι αν ήθελε να καθαρίσει την κοινωνία από το δεκαπεντάχρονο "χουλιγκανάκι", γιατί δεν βάραγε στο ψαχνό και προτίμησε βολή με σπόντα;
Τόσο αρχιδάτος σκοπευτής ήταν τέλος πάντων;

Όσο θα περνάτε τους πολίτες για ηλίθιους, τόσο θα λούζεστε τις συνέπειες!
............................................................................
Μουσική δεν κάνω κέφι να ανεβάσω αυτές τις μέρες...

10 σχόλια:

KMATH είπε...

Αχ φίλε μου,

πάλι τα ίδια, είδες τους κουκουλοφόρους κολλητούς των μπάτσων στις φωτογραφίες?

Θυμήθηκα την Πάτρα και τον Τεμπονέρα, και εκεί οι “αυθόρμητοι πολίτες” είχαν αναλάβει δράση.

Για τον Κούγια τι να πω, δυστυχώς διαβιεί σε μια χώρα που τον ανέχεται και τον περιθάλπτει, οπουδήποτε αλλού αυτά που είπε θα τον είχαν στείλει μέσα καθώς προσπαθεί να προκαταβάλει το αποτέλεσμα της βαλιστικής.
Όσο για τον σεβασμό στην μνήμη του νεκρού παιδιού, για τον πλέον τηλεοπτικό δικηγόρο αυτά είναι ψιλά γράμματα. Να μου το θυμηθείτε αν δει ότι σκουραίνουν τα πράγματα θα παραιτηθεί από συνήγορός τους και θα τους δώσει και στεγνά.

Moloch είπε...

Άντε από κει με το γλίτσα! Αντε να μπει φυλακή ο μπατσος για να αποδοθεί δικαιοσύνη εντός...

Tromokraxtis είπε...

Είσαι φοβερός! Με έκανες να γελάσω...Οι τύποι είναι αστείοι και ο Κούγιας είπε ότι είναι παρεξήγηση.
Οκ, φίλε τότε να του δώσουμε και ένα παράσημο.

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνω κάτι μήνες στο μπλογκ σου αλλά δεν έτυχε ν΄αφήσω κάποιο σχόλιο.Θα κάνω την αρχή απο εδώ και τα άλλα θα τα πούμε σε πιο ήρεμες μέρες.
Όλοι αυτοί λοιπόν οι Κούγιγκανς θέλουν εξοστρακισμό.Δεν θαυμάζουμε τόσο πολύ το αρχαίο μας παρελθόν; Γιατί να μην υιοθετήσουμε και κάποιους απο τους θεσμούς του;
Έγραψα και κάπου αλλού πως όταν βλέπω τη φάτσα του Κούγια νοιώθω σα να μ΄έχουν κλείσει σε βόθρο. Πάω να σκάσω.
Περιμένω κι εγώ τον "ΑΧΟΡΤΑΓΟ"

alele είπε...

den yparxoun logia na poume gia ta skinika pou exoun ginei aytes tis meres...osoi gnwrizoun kseroun poioi einai oi koukouloforoi opws leei k o kmath.gia mena panta h astinomia tha einai anagaio kako..oso gia ton kougia to mono pou mou erxete sto nou einai ahdia k apostrofh.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ BLOG ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΠΑΝΙΟΛΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΦΑΝΤΗ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ (ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΛΑΤΡΗΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ) ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΝ JIM τον τιγρη ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ BLUE JEANS.ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΙΛΟ CLUBAKI.ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΦΕΤΣΑ.ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ.ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΡΑΣΤΙΩΤΙΚΟΣ

BOSKO είπε...

Είμαι πολύ εξοργισμένος μ' αυτό το φασιστοειδές καθήκι που, θα το δεις, θα το αθωώσει το άλλο το καθήκι τον μπάτσο...και τότε μάλλον πρέπει εμείς να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας...

saltatempo είπε...

γειά σου και σένα!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο σκουλίκι που κυκλοφορεί στην χώρα μας...δεν θα τον μάθουμε τώρα...αλλά εχει πλάτες δεν εξηγείται διαφορετικά , δεν εχω ακούσει εστω μια φορά να πάει φυλακή ο παλιο μ@λ@κας, να μην ξεχνάμε τις μπουνιές τόσες φορές στα γήπεδα...τα αλμάτα επι κοντώ στον τηλεοπτικό σταθμό , τις μπουνιές στον Λαζόπουλο....που να χωρέσουν ολα του τα καμώματα...
Ενας παλιάτσος κομπλεξικός ειναι , τον φαντάζομαι κάθε πρωί μπροστά στον καθρέπτη να κοιτάζεται και να αυτοφτύνεται( από θαυμασμό)
Εστω για μια φορά θα ηθελα να βρεί τον δάσκαλο του...το καθήκι του κερατά...( σόρρυ για τις βρώμικες κουβέντες αλλά εχω φθάσει στο ΑΜΗΝ)

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα και κάτι να αλλάξει και το ονομα του ο κερατάς ...δεν ειναι αξιος να λέγεται Αλέξης
Καλή συνέχεια ειμαι από Κέρκυρα και ειμαι 48 με 3 παιδιά