20 Οκτωβρίου 2008

Καλή funky βδομάδα!



Σήμερα θα το παίξω Λιακόπουλος:
Σηκωθείτε από καρέκλες, κρεβάτια, σεζλόνγκ, ντιβανοκασέλες, πολυθρόνες και σπεύσατε...
Ίσα που προλαβαίνετε μέχρι τη Πέμπτη!
Αυτή τη γκρουπάρα που είναι στα μέρη μας και "καίει" κάθε βράδυ το Half Note πρέπει να τη δείτε: Φορέστε μαλακά παπούτσια, ελαφρά ρούχα και πάρτε και μια αλλαξιά ακόμα μαζί, γιατί θα ιδρώσετε πολύ και τη νύχτα που θα βγείτε στο δρόμο, η υγρασία δεν συγχωρά.. και βουρ!!
Κυρίες και Κύριοι οι φοβεροί και τρομεροί Brooklyn Funk Essentials είναι εδώ κι αν δεν τους ξέρετε ευκαιρία να τους μάθετε για τα καλά και να τους αποθεώσετε!
Κρουστά που οργιάζουν, πνευστά που στριγγλίζουν, μπάσα που βογκούν, ρυθμοί που ξεβιδώνουν, φάνκ, τζαζ, άσιντ, ραπ, χιπ χοπ, έθνικ, σκα, ροκ, σόουλ κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να γουστάρετε παίζει αυτή η κολλεκτίβα που κατέφθασε από το μεγάλο Μήλο.
Ο George Clinton κι ο Bill Laswell θα είναι περήφανοι για το θεσπέσιο αυτό χαρμάνι!
Τους ανακάλυψα τυχαία, 4 δίσκους έχουν όλους κι όλους, τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Την Τετάρτη αντί να κάτσω καναπέ να δω Champions League θα είμαι εκεί - σας δίνω ραντεβού! (οι Παναθηναϊκοί -ξέρω- θα λείπουν)
Αν δεν σας έπεισα ακόμα, τσεκάρετε το 2ο άλμπουμ τους "In the buzz bag" - κάθε τραγούδι ανεβάζει level μέχρι το οργιαστικό φινάλε.

Ήχος μικτός, Νέας Υόρκης και Ανατολής, αφού συμπράττουν οι τσιγγάνοι Laco Tayfa. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτη του 1998.
Ο καινούργιος υπάρχει στα δισκάδικα... να πάτε να τον αγοράσετε!
(για τον 1ο και τον 3ο... το συζητάμε... τις επόμενες μέρες).

Άρη πάρε τη κουμπάρα και πήγαινε... θα έρθουν και στη Θεσσαλονίκη!

Εδώ το "Zurna preserve"για να μπούμε στο κλίμα:


Καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: