18 Ιουνίου 2008

Παιδιά ευχαριστούμε για όλα!



Ας πιει ο Σάββας τον καφέ της παρηγοριάς (γεια σου ΚΥΡ απίθανε!)
Αφήνω το μένος στους καναπεδάτους, τους αθλητές της σαγιονάρας και πρωταθλητές στη πιτσο-φαγία και μπυρο-ποσία. Αυτούς που όσο εύκολα έκαναν θεούς τα παιδιά της Εθνικής τόσο εύκολα τα πέταξαν στα σκουπίδια απαιτώντας θριάμβους και κύπελλα για πάρτη τους, για τη διασκέδαση τους, αυτούς τους θεατές του τηλε-Κολοσσαίου που γύρισαν μεμιάς τον αντίχειρα προς τη γη, χωρίς έλεος για την αποτυχία και το λάθος.
Αφήνω τον εκνευρισμό για αυτούς που θέλησαν να εξαργυρώσουν πάνω στην (δεδομένη.. για τα συμφέροντα τους) νέα επιτυχία, στους "χρυσούς" χορηγούς, στις τράπεζες, στους "πλατινένιους" μεγαλομαγαζάτορες, στους αθλητικογράφους της άγνοιας και του θράσους, στα λογής παράσιτα που φυτρώνουν πάντα δίπλα σε ό,τι ξεχωρίζει.
Κρατώ την αγάπη και το σεβασμό για τον ιδρώτα που χύσατε, τα χιλιόμετρα που τρέξατε (έστω κι άσκοπα μερικές φορές) και το πάθος σας.
Κρατώ τις μέρες ευτυχίας που μας χαρίσατε το 04 και το παραμύθι που κάνατε αλήθεια. Αυτό που θα διηγούμαι στα εγγόνια μου (αν αποκτήσω και χαρώ ποτέ).
.....................................................................................
Σήμερα στην αυλαία μ' ένα ζεστό χειροκρότημα να χαιρετήσουμε μια ομάδα που προσπάθησε, έκανε λάθη, απέτυχε. ΑΥΤΟ το χειροκρότημα έχει μεγαλύτερη αξία από το αυτονόητο του θριάμβου
........................................................................................
Α! ρε Αντώνη το λάθος σου εξόργισε τους αλάνθαστους, τους (επι)κριτές της εξέδρας, τους ανόητους. Αγνόησε τους! Θα σε θυμάμαι ιπτάμενο - πάνω από κεφάλια αντιπάλων και συμπαικτών να διώχνεις βολίδες, να κυλιέσαι στη λάσπη να προλάβεις να πέσεις πρώτος στη μπάλα, να γελάς σαν παιδί με το κύπελλο στα χέρια, λουσμένος σαμπάνια, με τα παιδιά σου αγκαλιά.
.........................................................................................
Και εννοείται ότι στηρίζουμε τους "μικρούς", αλλά και τους Πορτογάλους (τους ευγενικούς ηττημένους οικοδεσπότες του 2004) και τους ιπτάμενους Ολλανδούς. Και τα γειτονάκια μας τους Τούρκους: σκυλιά! αγωνιστές μέχρι τέλους!
.....................................................................................
H καλή μου η εταιρεία μπλόκαρε uploads και downloads από το Rapidshare με αποτέλεσμα να μου δυσκολέψει λίγο τη ζωή...
Tο κάνω από το σπίτι και σας ανεβάζω το μοναδικό single και το μοναδικό LP των εξαίρετων METRO DECAY (κυκλοφορία του 83 της CREEP).

Eδώ το single και εδώ το άλμπουμ! Ένα σύντομο βιογραφικό τους θα βρείτε στην πολύ καλή ιστοσελίδα: www.anexartisi.gr/metrodecay/metrodecay.htm
Καλή ακρόαση!
(YΓ: Το υλικό της CREEP RECORDS υπάρχει στη δισκοθήκη μου αλλά το βρίσκετε σκόρπια και στο διαδίκτυο. Σκέφτηκα σιγά-σιγά να το μαζέψω στη Κιβωτό, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτό και οι φίλοι/φίλες που δεν το έχουν εντοπίσει αλλού. Έπονται λοιπόν σύντομα και οι άλλες κυκλοφορίες της πρωτοπόρου αυτής ανεξάρτητης εταιρείας)

3 σχόλια:

tsiailisworld είπε...

Ο Σαββας του Euro; Χαχαχα, καλό

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΧΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ SINGLE . ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ , ΓΕΜΙΖΕ ΤΙΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ ΤΩΝ ΝΙΑΤΩΝ ΜΑΣ ...

ARG'S είπε...

ΘΑΝΑΣΗ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ LP ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΟΚ ΣΧΗΜΑΤΑ! ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ.