9 Ιουνίου 2008

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ...


Εν μέσω Euro 2008, σεισμικών δονήσεων, νέων κατορθωμάτων της οικογένειας Μητσοτάκη (σκόρδα..), απογευματινών καταιγίδων, ικεσιών της Χίλαρι στον μαυρούκο για αντιπροεδρία και μποϊκοτάζ για το γάλα άνω του ευρώ, εγώ θα σας γράψω για την ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα!
Την είδα μπροστά μου μια Κυριακή μεσημέρι, σε ένα από τα πολλά διαφημιστικά ένθετα των κυριακάτικων βαρέων βαρών εφημερίδων.. Και έμεινα! Το απόλυτο γκάτζετ είναι εδώ και με προκαλεί να το χρησιμοποιήσω!
Αθεράπευτος γκατζετάκιας έχω παίξει με πολλά και διάφορα ηλεκτρονικά και όχι μόνο μαραφέτια. Αλλά αυτό ξεπέρασε και τα όνειρα μου. Τι I-Phone και super duper οθόνες πλάσματος και κινητά που φτιάχνουν εσπρέσο. Εδώ είναι TO εργαλείο που βαράει τη μύγα αλάνθαστα και την ψήνει μπροστά στον πελάτη. Τέρμα πια στα αποτυχημένα κοπανήματα σε καναπέδες, σβέρκους, τοίχους. Τέρμα πια στο αηδιαστικό μαυροκόκκινο αποτύπωμα - απόδειξη του τέλους της αυγουστιάτικης μύγας στους σοβάδες. Η τεχνολογία προμηθεύει πλέον το απόλυτο φονικό όπλο: απλά σημαδεύεις...
(Κι αν δε με πιστεύετε δείτε τη καταχώρηση του Alexpak που κυκλοφορεί ή στο e-gadgets).
..........................................................................................
To top5 των ονειρεμένων γκάτζετ της τηλεπώλησης περιλαμβάνει:
1. Οπωσδήποτε τα παπούτσια με το ανατομικό πέλμα που σε κάνουν.. άνθρωπο: αδυνατίζεις, στέκεται ευθυτενής, δεν πονάς κι αν είσαι ο εφευρέτης τα κονομάς..
2. Τα φουσκωτά κρεβάτια και καναπεδάκια για έξτρα φιλοξενούμενους που δεν καπνίζουν, έχουν κόψει τα νύχια τους και δεν επιθυμούν να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο σπιτικό σας. Επίσης που (κυριολεκτικά) δεν... ιδρώνει εύκολα ο κώλος τους!
3. Τον φοβερό και τρομερό τρίφτη - μύλο που κυριολεκτικά όλα τα αλέθει - ρίχνεις φρούτα στα βγάζει χυμό, ρίχνεις κοτρώνες τις βγάζει αμμοχάλικο. Δώρο με την αγορά του ο χοντρούλης μάγειρας με το μουστάκι.
4. Το Τεπανγιάκι ή όπως αλλιώς λένε αυτό το σκεύος που ήμουνα νιος και γέρασα και αυτό ακόμα διαφημίζεται σε όλη την επικράτεια, αλλά τόσα χρόνια δεν το έχω δει σε καμία κουζίνα. Και μόνο για το όνομα που παραπέμπει σε πολεμική γιαπωνέζικη κραυγή (ή πονεμένη αν το φας στο κεφάλι) αξίζει να αγοραστεί!
5. Το απόλυτο απωθημένο μου: Ο ατμοκαθαριστής! Καθαρίζει γάνα από ταψί, αμάκα από τουαλέτα, σιδερώνει πουκάμισα, σκοτώνει μικρόβια, ξεβρομίζει στόρια, απολυμαίνει, φτιάχνει σπέσιαλ αφρόγαλα για καπουτσίνο και ενίοτε καίει τους αφηρημένους χρήστες.. Έχω πέσει στα πόδια της γυναικός μου και έχω παρακαλέσει να μου το κάνει δώρο γενεθλίων... Τζίφος!
...................................................................................................
Έχω φάει ένα μικρό κόλλημα με τη δημιουργία προσωποποιημένων ringtones.. Το βάζω και ως παιχνίδι για την παρέα της Κιβωτού, να φτιάξουμε δηλαδή μερικά.
Σας ανεβάζω ό,τι πρόλαβα:
Για τον Θανάση (Που 'σαι Θανάση! του Ζαμπέτα φυσικά)
Για τον Δημήτρη (Δημήτρη μου, Δημήτρη μου μου το κλεισες το σπίτι μου)
Για τον Νίκο 2 εκδοχές: η πρώτη -Είμαι ένα μικρό παιδάκι που το λένε Νικολάκη (ο Νίκος Νομικός σε παιδική ηλικία - ντοκουμέντο!) και η δεύτερη - Όπου Νίκος και διαμάντι (του Νίκου Δαλέζιου με τον Στράτο Διονυσίου)
Έχω επίσης και για τον Γιάννη (Γιαννάκη ομορφόπαιδο - Ζαμπέτας/Ζουγανέλης).
Για αθεράπευτα καψουρεμένους με την γυναίκα τους το "Έχεις γυναίκα θησαυρό" και για τις αντίστοιχες (αν υπάρχουν) που... πίνουν νερό στο όνομα του ανδρός τους... το:"έχεις άντρα μάλαμα". Έπονται και άλλα... περιμένω και δικά σας!
.................................................................................................
Το άλμπουμ που ανεβαίνει (ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ) είναι ένα premium που έβγαλε το ΚΛΙΚ της παλιάς εποχής (τεύχος 110). Περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό και ενδιαφέρουσες ηχογραφήσεις από συγκροτήματα όπως Goin' Through (πριν γίνουν τόσο mainstream), Ημισκούμπρια (χωρίς το αδυσώπητο ανεκδοτολογικό ραπάρισμα τους), Jelly Groove, Nute sound of sounds, Brainbeat, Dimension X και Β-Μovie.
Eδώ κι αυτό!
..................................................................................................
Υ.Γ.: Πάμε γερά! Πίσω βίκινγκς και σας φάγαμε!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

File Thanash parakolouthw to blog sou sxedon apo thn arxh,pragmatikh mousikh kivwtos&etsi eipa na rwthsw..Mhpws gnwrizeis esy h kapoios allos filos pou mpanei edw to sygrothma Tet a tet??To mono pou vrhka sto net einai ayto http://www.jes.sound.gr/cds/rock.html
Koitousa kati kassetes mou(logw hlikias den asxolh8hka pote me vinylia)&eida dyo tragoudia tous pou eixa grapsei tote apo radiofwniko sta8mo..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ (ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!! Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΛΟΓΚ ΣΟΥ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ "ΟΜΟΡΦΑ"- ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
email:cdousis@yahoo.gr

ΘΚ είπε...

1. τους ΤΕΤΑΤΕΤ δεν τους γνωρίζω δυστυχώς. Επειδή όμως από εδώ περνούν φίλοι περισσότερο γνώστες από μένα, πιστεύω ότι θα μάθουμε σύντομα...
2. Φίλε μου σ= ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια. Ένας τρόπος που μπορεί όποιος θέλει να βοηθήσει είναι να ξεσκονίσει τα παλιά του βινύλια και να μας τα ανεβάσει (κι αν δεν κατέχει το σπορ μπορούμε να βοηθήσουμε!)

Ανώνυμος είπε...

όχι μόνο δεν φάγαμε τους βίκιγκς αλλά μας έφαγε η μαρμάγκα

Paradise City είπε...

Αγαπητέ Θανάση έχεις πρόσκληση για παιχνίδι στο μπλογκ μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Θανάση.

άσχετο αλλά για δες αυτό είναι που θες;

http://rapidshare.com/files/122092734/Mikis_Theodorakis_-_Sings_his_songs.rar

anemos

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παίδες . Για τον αγνωστο φίλο που ρώτησε για το συγκρότημα του '94 ΤΕΤΑΤΕΤ έχω να πω οτι βιντεο κλιπς του υπάρχουν στο y yube αρκεί να γράψει κάποιος το όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κενα.
Με συγκίνησες φίλε. Νόμιζα πως μόνο εγώ τους άκουγα πιτσιρικάς. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ,και ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δυο ενδεικτικές δουλειές τους.Ακούγεται οτι επιστρέφουν με καινουργιο υλικό.
Τομ Ριπλευ.

Unknown είπε...

Epeidh psaxnw ki egw gia tetatet den vriskw pouthena diskografia kai psaxnw ena sygkekrimeno kommati to "koita me sta matia". to opoio den yparxei pouthena. opoios gnwrizei kati as steilei

TomRipley είπε...

Το "Κοιτα με στα μάτια" των ΤΕΤΑΤΕΤ είναι απο το δίσκο ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ του 1993.