14 Φεβρουαρίου 2008

O EΡΩΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ;;


H είδηση δημοσιεύθηκε χτες στην Ελευθεροτυπία και νομίζω «κολλάει» στη σημερινή ημέρα των …ερωτευμένων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τον ειδικό της τεχνητής νοημοσύνης Ντ. Λέβι, η σεξουαλική σχέση με ένα ρομπότ θα είναι εφικτή το πολύ σε 40 χρόνια από σήμερα, αλλά και απολύτως αποδεκτή! (αυτό το απολύτως αποδεκτή με τρομάζει περισσότερο).
Και συνεχίζει το άρθρο: ...Θα έχουμε δίπλα μας ένα ανθρωποειδές με προγραμματισμένες ερωτικές ατάκες για πριν και μετά τη συνουσία... Ήδη ιαπωνική εταιρεία κατασκεύασε κούκλες φυσικού μεγέθους, από ρητίνη και σιλικόνη, οι οποίες βγάζουν κραυγές ηδονής (!!!) και ψιθυρίζουν ερωτόλογα όταν κάποιος διεγείρει ανάλογους αισθητήρες στο στήθος τους!

Τα σχόλια μοιάζουν περιττά. Ο καιρός που θα κάνουμε έρωτα σε ένα αντικείμενο με πλακέτες και καλώδια είναι πολύ κοντά. Για κάποιους/ες μοναχικούς/ες μπορεί να είναι και διέξοδος – ένας προχωρημένος digital αυνανισμός.. Για άλλους εκτόνωση απωθημένων και φαντασιώσεων.
Κοντά είμαστε … θα το ζήσουμε κι αυτό! Ήδη το κάνουμε απ’ το τηλέφωνο κι απ’ το pc

To σχέδιο δουλεύει καλά…
το γρανάζι πρέπει να δουλεύει καλο-λαδωμένο και ευχαριστημένο… ελεγχόμενα όμως.
Χώρος για έρωτες, όνειρα κι αποδράσεις δεν υπάρχει,
άσε που είναι και αντιπαραγωγικές δραστηριότητες…

Τραγούδια λαϊκά για τον έρωτα σας ανεβάζω σήμερα. Ο Δημήτρης (με μικρές παρεμβάσεις μου) έφτιαξε το playlist. Ελπίζω να σας αρέσει. Θα βρείτε τραγούδια των Ζαμπέτα, Καλδάρα, Κηλαηδόνη, Ρεπάνη, Κραουνάκη, Τόκα, Πλέσσα, Παπαδημητρίου και άλλων. Αρκεί να πατήσετε το play...

Όσο για τα βινύλια φρόντισε ο φίλος μου ο Αργύρης:

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ο τίτλος μιας συλλογής που δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια. Βγήκε το 1989, περιέχει επανεκτελέσεις αγαπημένων και καλών ερωτικών τραγουδιών με τις φωνές του Κώστα Καράλη, της Αιμιλίας Σαρρή και της Ισιδώρας Σιδέρη.

Εδώ είναι το link!

Άντε και χρόνια πολλά βαλεντίνοι και μη...
Ο έρωτας γιορτάζεται κάθε λεπτό, κάθε μέρα!
(από κορίτσια και αγόρια με αληθινή σάρκα και καρδιά)


2 σχόλια:

tsiailisworld είπε...

δεν θα το πατήσω ποτέ αυτό το play.
Σάρκα που δεν ιδρώνει και δεν ματώνει, χείλη που δεν διστάζουν ποτέ δε θα με κ.........!

Margaret είπε...

Θανάση καλησπέρα! Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη αυτού του δίσκου. Σ' ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου!