7 Ιανουαρίου 2008

What's on a man's mind?


O Σίγκμουντ ήξερε..

Ο νέος φίλος της Κιβωτού Tsiailis με "έκραξε" για την φωτογραφία του προηγούμενου post.
Δίκιο έχει με τον σεξισμό που είναι παντού - στη διαφήμιση, στη τηλεόραση, στη δουλειά, αλλά μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί;
Δηλαδή είναι κακό να θαυμάσεις 2 ωραία γυναικεία οπίσθια;
Πρέπει να μαλώσω με τον φαλλό μου αν διεγερθεί ..ασυλλόγιστα.. στην εικόνα τους;
Μήπως δεν συναινούν και τα ίδια τα θηλυκά, παίζοντας με σκληρό και αδυσώπητο ενίοτε τρόπο, το αρχέγονο παιχνίδι της φυσικής έλξης και λαγνείας προς το άλλο φύλο;
Εκατομμύρια συσσωρεύονται στις τσέπες όσων ασχολούνται με την γυναικεία φιλαρέσκεια, δύστυχοι άρρενες ταλαιπωρούνται από τη γυναικεία τσαχπινιά και το αφεντικό στο παιχνίδι αυτό ήταν, είναι και θα είναι το Θήλυ.
Οι μοντέλες της φωτογραφίας προφανώς και δεν είναι θύματα εκμετάλλευσης. Γάτες -επαγγελματίες είναι που συνειδητά επιδεικνύουν τα κάλλη τους (φυσικά ή τεχνητά) με σκοπό τον πλουτισμό.
Ε! μάλλον αυτές με εκμεταλλεύονται!

Η εκμετάλλευση της γυναίκας είναι πιο αισχρή στη δουλειά (μικρότερες αμοιβές, καμάκι του προϊστάμενου.. δείτε τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα), στο σπίτι (όταν κυνηγάει τα παιδιά και ο πατέρας-αφέντης αράζει στον καναπέ), στην Ανατολή (στο όνομα μιας θρησκείας που παραποίησαν οι φανατικοί), στους δρόμους και τις πιάτσες των μεγαλουπόλεων τη νύχτα.

Στη μουσική μας όμως:
Μου έχουν στείλει αρκετό υλικό φίλοι και τους ευχαριστώ. Ετοιμάζω και δικά μου αλλά δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες. Σας ανεβάζω τη προσφορά του Δημήτρη (να 'σαι καλά φίλε!) με τον 2ο δίσκο των Dreamer and the Full Moon και ένα single που έβγαλαν την ίδια χρονιά ('86) με τον David Cross (Anne Frank)
Tα μέλη του γκρουπ πασίγνωστα: Γιώργος Γκικοδήμος και Γιάννης Ευσταθίου (στους ΟΡΑ αμφότεροι αργότερα), ο Μάνος Ξυδούς και ο Νίκος Πιπινέλης. Το σουξέ τους υπήρχε στον πρώτο δίσκο (Sandrina)

Eδώ το link και για τα δύο!
Έχει κανείς εξώφυλλα;;;
Καλή εβδομάδα...

7 σχόλια:

Tasos είπε...

Καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα!!!Πάντως κάθε βυνίλιο που έχεις ανεβάσει είναι ένα και ένα!!!Από τότε που ανακάλυψα την κιβωτό, την επισκέπτομαι καθημερινά!!!Καλή συνέχεια, πάντα στο ίδιο μοτίβο!!!Επειδή είμαι μικρός σχετικά-αισίως κοντεύω τα 20-μήπως γνωρίζει κάποιος εδώ τριγύρω, αν οι Πελόμα Μποκιού, έχουν βγάλει κάποιο άλλο LP, εκτός από το ομόνυμο το '72;Υπάρχει,μήπως, και τ;iποτα από Socrates?

Tasos είπε...

A!Τώρα ανακάλυψα πως έχουν ανέβει οι Socrates,οπότε άκυρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά

tsiailisworld είπε...

με συγχωρείς αν σε αναστάτωσα, δεν ήθελα να επιτεθώ επί προσωπικού, (αν και τα έβαλα λίγο με τη συνείδησή σου :)). Απλά, ως ρομαντικός θα ήθελα τα μπλογκς να γίνουν χώροι που και οι μικροί, νεώτεροι κι αμάθητοι να μπορούν να γευτούν λίγη ποιοτική ηθική. Δεν συνεχίζω κάποια κόντρα έτσι, φίλος είμαι, εκτιμώ το μπλογκ και τη δουλειά σου, όπως λεν και τ' αμερικανάκια, keep up the good work!

tsiailisworld είπε...

αμα θες επισκέψου με κι εσύ στο μπλογκ μου (www.tsiailisworld.blogspot.com), κράξε με κι εσύ, γιατί γράφω ποίηση :p

an205 είπε...

ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;

Ξένια είπε...

Ωραίο post!