14 Δεκεμβρίου 2007

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ!



επειδή τελευταία έχουμε ξεχάσει να βριζόμαστε με τους νεολογισμούς που εισήγαγαν Λαζόπουλος και Καρβέλας, αποκαθιστώ την τάξη:
Το ΜΑΚΑΚΑΣ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον αληθινό ΜΑΛΑΚΑ, να ξέρουμε ΤΙ λέμε! Ο μαλάκας, δεν ενοχλεί κανέναν, απλά έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με το όργανο του και αφού το απολαμβάνει δεν μας πέφτει λόγος. Ισχυρισμοί ότι η μαλακία φυραίνει το μυαλό και δημιουργεί τριχοφυΐα στην παλάμη, δεν έχουν αποδειχτεί επιστημονικά.
Ο ΦΟΥΣΤΗΣ φροφανώς είναι ο Καρβελικός ΠΟΥΣΤΗΣ και σε καμμία φερίφτωση δεν θα φρέφει να ταυτίζεται με την ομοφυλοφιλική εφιλογή, αλλά με την φουστιά, την αφρεφή δηλαδή συμφεριφορά φου φατάς εφι φτωμάτων και "την φέρνεις" μφαμφέσικα στον διπλανό σου.
Στο άκουσμα δήλωσης επώνυμου για "πουστιά", περιέργως την "πατάνε" συχνά οι υπερευαίσθητοι "συνδικαλισμένοι" Ομο- και ακολουθούν σκηνές διαμαρτυρίας και συμπούρμπουλου, απείρου κάλλους στα παράθυρα, με Βαλλιανάτους versus ΛΑΟΣ, παπάδων και άλλων εθνό-φυλων βαρβάτων αρσενικών.

Και ερωτώ:
Τι μαλακίες είναι αυτές;
Τι στοχεύουν τα μυστικά κέντρα των media, των σιωνιστών και των υπόλοιπων υπόπτων;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ;
ΑΔΕΛΦΙΑ! ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΕΜΑΛΙ!
Σχετικό-άσχετο: Επειδή το νέο χιτ του Καρβέλα λόγω "μπιπ" ακούγεται κάπως έτσι: "Μία είναι η λύση, τα λεφτά, το φαϊ και το ..ίσι" μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει ΤΙ λέει:
"..και το χασίσι" ή μήπως "..και το Βίσση", η ίσως "..το αλισβερίσι", "..Ο Μαχαρίσι", ή "..ένας Τούρκος στο Παρίσι";;;

Για το Σ/Κ σας προσφέρω τον δεύτερο δίσκο του συνθέτη, ηθοποιού, χορογράφου και σκηνοθέτη ΛΟΥΚΑ ΘΑΝΟΥ: ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ (1983).

Είχε προηγηθεί η συνεργασία του με τον Νίκο Ξυλούρη (ΣΑΛΠΙΣΜΑ / 78). Ακολούθησαν αρκετοί δίσκοι άλλοι με τζαζ κατευθύνσεις (Jazzburger / 84), άλλοι με pop (1500Φιλάκια με Γαρμπή, Καλλίρη κλπ !!). Το 96 μαζί με τον Άγγελο Προβελέγγιο φτιάχνει τους OPERA και ηχογραφεί τον ομώνυμο δίσκο, και ακολουθούν δύο ορχηστρικοί δίσκοι: "Metalipsis" (96) και "In those days" (97). Τι κάνει σήμερα, δεν γνωρίζω...
Στην ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ συμμετέχει και η Ηδύλη Τσαλίκη.
Καλή ακρόαση!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δανείστηκα το κείμενο σας σε αυτή τη κουβέντα..
http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=13241&gotolast=1

αν υπάρξει κάποιο προβλημα ενημερώστε με...

καλή συνέχεια..