11 Ιουνίου 2007

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩ!


Κάπως έτσι δεν φώναζε και ο συνονόματος Βέγγος;
Είναι μια δύσκολη βδομάδα με εκπαιδεύσεις, μετακομίσεις και άλλα πολλά.
Για να μην σας αφήσω έτσι, ανεβάζω δύο σημαντικά δισκάκια που μου προμήθευσαν φίλοι της Κιβωτού:
1. "Underworld Shakedown" ('86) των γνωστών και μη εξαιρετέων Last Drive. Ο πρώτος μεγάλος τους δίσκος, μετά από ένα ΕΡ που δεν έχω, άρα όποιος/α θέλει ας κάνει ένα ψυχικό.
Το αρχείο μας στέλνει ο ξενιτεμένος στη Γερμανία φίλος μας Κυριάκος Α. (ευχαριστώωω!)

EΔΩ ΕΙΝΑΙ!

2. "Θεοκωμωδία" (94) του Γιώργου Πιλάλα με συμμετοχές των Δημήτρη Πουλικάκου, Νίκου Μηλιώνη, Louisiana Red και Βig Time Sarah. Για τον Πιλαλί απλά προσκυνώ...


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ!

Απολαύστε τα!
Επανέρχομαι δριμύτερος προς το τέλος της εβδομάδας...
Θανάσης

16 σχόλια:

cvcdvcdvd είπε...

Το Underworld Shakedown δόθηκε με το ποπ & ροκ πριν από μερικά χρόνια. Επίσης κυκλοφορεί σε cd (ελαφρώς δυσεύρετο σήμερα) μαζί με το heatwave, με τίτλο Their Story So Far από τη γνωστή και μη εξαιρετέα Music Maniac.

Το πρώτο τους ep, Midnite Hop, μόλις επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο, οπότε σπεύσατε καθώς το αυθεντικό τιμάται πλέον με τριψήφιο νούμερο.

Ο Πιλάλας, εδώ και τρία χρόνια φέρεται αλλά και δηλώνει ο ίδιος πως έχει έτοιμο καινούργιο άλμπουμ, αλλά ακόμη τίποτε. Πιθανόν να θέλει να πάρει το ρεκόρ από το θείο νώντα…

Χαιρετισμούς.

16Forever είπε...

Το EP :

http://rapidshare.com/files/2138825/
Last_Drive_-_Midnight_Hop__7_____1985
_.rar

:)))

ΘΚ είπε...

file not found... my friend

16Forever είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα να κατεβάσετε το "Midnite Hop" από το internet. Επανακυκλοφόρησε πρόσφατα σε 7" όπως ήταν στην αρχική του μορφή από την Blind Bastard Records που είναι ελληνική. Τα παιδιά δε βγάζουν τίποτα να φανταστείτε εγω το αγόρασα και κάνει μόνο 5 ευρώ. Ρίξτε μια ματιά στο www.blindbastard.com μπορείτε να το παραγγείλετε και από εκεί με αντικαταβολή.

16Forever είπε...

Επειδή δεν την παλεύω με τα links...

http://16-forever.blogspot.com/2006/11/last-drive-midnight-hope-7-7-last.html
To πρώτο μου post ever :P

16Forever είπε...

@ Vertigo

Σωστός!! :))

Ανώνυμος είπε...

Thanks 16forever. Παρακολουθώ το blog σου τακτικά. Όσον αφορά τους Groove Machine πραγματικά το πρώτο τους αλμπουμ είναι πολύ σπάνιο αλλά το έχω και νομίζω ότι αξίζει να το ανεβάσω γιατί δε βρίσκεται πλέον.Μόνο που θα πάρει λίγο καιρό γιατί πρέπει να το τραβήξω από το βινύλιο. Όταν το κάνω θα σε ενημερώσω και εσένα, και τη Μουσική Κιβωτό αλλά και όλα τα blogs που ασχολούνται με δύσκολο ελληνικό rock.

16Forever είπε...

Και γω το αγόρασα απο το live στο gagarin το επταρι και οπως πολυ σωστα λεει και o hobsbaum η πρωτη εκδοση τιμάται με τριψηφιο νούμερο !!!

ΘΚ είπε...

φιλαράκι Vertigo έχεις απολύτως δίκιο για το ΕΡ και να είσαι σίγουρος ότι από εμένα δεν θα ανέβει για λόγους που έχω εξηγήσει επανειλημμένως: Εγώ "τραβάω ζόρι" με την κατάργηση με το έτσιθέλω της μουσικής δημιουργίας από τις εταιρείες και δεν ανεβάζω υλικό που πωλείται κανονικά στα δισκάδικα.
Το υλικό της Κιβωτού, είναι κατά 90% εκτός κυκλοφορίας, ψηφιοποιημένο χειροποίητα από βινύλιο. Αν ένας δίσκος ξαναβγεί και το μάθω, βγάζω το link). H μοναδική εξαίρεση που έχω κάνει είναι στο δίσκο της Γώγου, που επανέκδοσε η ΕΜΙ σε συνεργασία με το Metropolis χωρίς να τον αποκαταστήσουν (να βγάλουν δηλαδή τα λογοκριτικά μπιπ της πρώτης έκδοσης). Αυτό δείχνει πόσο σοβαρά βλέπουν τις επανεκδόσεις τους...

Ανώνυμος είπε...

thanx file :-)))

Vertigo είπε...

Το Φως Και Η Σκιά Του, X Mandarina Duck και Ding An Sich 7" μαζί στο http://vertigo73.blogspot.com/

ΘΚ είπε...

thanks file mou

Ο Καλος Λυκος είπε...

ψάχνεις ακόμα Last Drive αγαπητέ; Αν ναί, στείλε μου ένα μαίηλ.

καλησπέρα σου...

ΘΚ είπε...

τα βρήκα φίλε μου, σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση!

Ο Καλος Λυκος είπε...

εμείς ευχαριστούμε, γιά όλη σου την προσπάθεια και τον κόπο...