25 Μαΐου 2007

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΦΕΥΓΕΙ...


...για τα Χανιά που αγαπώ και ανυπομονώ να επισκεφθώ άλλη μια φορά το τριήμερο που έρχεται. Οι του "πνεύματος" έχουμε και γιορτή για να απλώσουμε την αρίδα μας, οι γραφειοκράτες και γραφειολάγνοι. Οι άλλοι οι χειρώνακτες, γιορτή δεν έχουν, πάλι κορόιδα τους πιάσαμε εμείς οι γραφιάδες!
Πάμε να ξεμουδιάσουμε, να αλλάξει σχήμα ο κώλος μας - που έχει γίνει ένα με την καρέκλα του γραφείου, αν και μεταξύ μας, πάλι σε καμιά πολυθρόνα μας βλέπω με το φραπόγαλο και την εφημερίδα στο χέρι..

Όπως καταλαβαίνετε βιά-ζο-μαι..
Ξεπετώ στα γρήγορα το blog και βουρ!
Πήρα μαγιώ, αλλά ο Μέρφι επαληθεύθηκε και μάλλον θα χρειαστώ ομπρέλα βροχής και ουχί θαλάσσης. Και πέτρες να ρίξει, εγώ σκέφτομαι τις βόλτες στη Παλιά Πόλη, το τσιμπούσι στον Λεβέντη και τα κεράσματα των φίλων.
Άντε γειάααααααα! (και την Τρίτη τα κεφάλια μέσα!)

ΥΓ1: Tι την ήθελα τη στήριξη στη Λίβερπουλ... την έκαψα την ομαδούλα!

ΥΓ2: Μουσική για το τριήμερο σας αφήνω όπως πάντα:
Το μοναδικό άλμπουμ που ηχογράφησε μια μπάντα από τον Βόλο (;) το 1993 οι STAINS.


Παραγωγή ανεξάρτητη από την ENEMA (ωραίο όνομα!) records που είχε βγάλει και ένα maxi της μπάντας, το "A Fussin'tone show" (91).
Τα μέλη των STAINS ήταν οι: Μάριος Καραμπέκος (μπάσο), Βαγγέλης Κατσούρας (ντραμς), Απόστολος Βαλάσας (τραγούδι) και Στέλλιος Γούλας (κιθάρα). Ο Βαλάσας έπαιξε και στο βραχύβιο συγκρότημα "Maximum Overdrive" (έχω υλικό τους και θα το ανεβάσω) και ο Γούλας στους Ονειροπαγίδα.
Άλλα, ΔΕΝ ξέρω... κάποιος θα με ξεστραβώσει πάλι!
Το αρχείο είναι ΕΔΩ!

4 σχόλια:

Hippy dj kit-dj fanis είπε...

THANASI MIPOS EXIS "JUNIORS".EXUN MIA SILOGI ME 45aria TU 1965-66.

Fairy Terry είπε...

Καλό ταξίδι Θανάση! Είθε να ξεκουραστείς και το σχήμα του πισινού σου να γίνει ηθελεμένα αυτή τη φορά ίδιο με της καρέκλας!

cvcdvcdvd είπε...

Εκ Βόλου ορμώμενοι έφηβοι, με δική τους εταιρία και πάμπολλα και δυναμικά live στο ενεργητικό τους.

Στον δίσκο αυτό τους προσέφερε την αρωγή του, στον ήχο και την παραγωγή, ο Καρανικόλας από τους γνωστούς, άρτι νεκραναστημένους.

Μετά την πρώτη τους ελπιδοφόρα δισκογραφική κατάθεση, παρουσιάστηκαν κάποιοι τριγμοί στη συνοχή των μελών και παρά την εξαιρετική συνέχεια με το υπεραξιόλογο παρόν ψυχεδελικοκατεργασμένο, ατημέλητο φαζογκαραζοπετράδι, οι εσωτερικές αναταράξεις, η απόφασή τους να κατέβουν στην πρωτεύουσα και οι αποχωρήσεις τερμάτισαν την ανολοκλήρωτη πορεία τους, λίγο χρόνια μετά.

Ο δε Γούλας εντάχθηκε στους Scarecrow Dreaming και αργότερα, όπως αναφέρεις, στους Ονειροπαγίδα.

Και εις άλλα με υγεία, φίλτατε (άμα τη επιστροφή από την λίαν ευειδέστατη επιλογή σου ! ).

Γεωργία είπε...

Στα Χανιά ρίχνει καρέκλες!
Δεν έχει κρύο όμως...
Καλώς να ορίσετε!