23 Φεβρουαρίου 2007

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ


φωτό από :www.dpgr.gr/Φωτογράφος : Novus G.D.

Μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας αυτής της γωνιάς νοιώθω την ανάγκη να κάνω ένα μικρό απολογισμό:

Όλο αυτό το διάστημα γεύτηκα τη χαρά της επικοινωνίας: Άγνωστοι, φίλοι (πλέον) έστειλαν τους χαιρετισμούς τους, τις απόψεις, τις αντιρρήσεις τους.
Χαρακτηριστικό όλων η ευγένεια – τους ευχαριστώ πολύ!

Βρήκα συνοδοιπόρους από τους οποίους μπορεί να απέχω αρκετά ηλικιακά, αλλά μας ενώνει η αγάπη για τη καλή μουσική.

Προσέφερα τις αγαπημένες μου μουσικές χωρίς αντάλλαγμα και κατέθεσα προτάσεις για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα της «ληγμένης» μουσικής που αραχνιάζει στα υπόγεια των δισκογραφικών εταιρειών.

Ο αγώνας φυσικά και συνεχίζεται…

Περιμένω την ουσιαστική συμμέτοχή σας:
Στείλτε αν θέλετε links με υλικό εκτός δισκογραφίας, για να το ανεβάσω ή διαδώστε την ιδέα να φτιάξουμε από κοινού, τη βάση δεδομένων του ελληνικού τραγουδιού ή ένα σχετικό wiki. (Δυστυχώς οι τεχνικές γνώσεις μου είναι ελλιπείς και δεν μπορώ να «στήσω» τα «projects» αυτά μόνος μου)

Για το σαββατοκύριακο ανεβάζω τον 2ο και τελευταίο δίσκο των Τ.V.C. – MAKE ME UP (83) (το ζήτησε φίλος άρα επιβάλλεται να το προσφέρω)

http://rapidshare.com/files/17914852/MAKE_ME_UP.rar


Eπίσης το πολυσυλλεκτικό ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, με μια dream team δημιουργών: Π. Ηλιόπουλος, Στ. Βαμβακάρης, Π. Σιδηρόπουλος, Π.Χαρβάς, Π. Σαββόπουλος, Louisiana Red, Γ. Ανδρέου, Δ. Γλέζου, Ν. Γκίνης.

http://rapidshare.com/files/17916448/ROMANTIKOI.rar


Απολαύστε τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και άλλα δείγματα που συνδυάζουν ροκ, μπλουζ και κλασσικό λαϊκό ήχο. Σημείωστε ότι η εταιρεία που έκδωσε τον συγκεκριμένο δίσκο (7η Διάσταση) έκλεισε και οι κυκλοφορίες της πλέον δεν διανέμονται. Και αυτή, είναι άλλη μια περίπτωση, (εκτός της κατ’ επιλογή απόσυρσης) που μουσικό υλικό χάνεται στη λήθη του χρόνου.

Καλή ακρόαση!
Θανάσης

7 σχόλια:

K.A.T. είπε...

Ό,τι και να πω είναι λίγο. Τόσο άμεση ανταπόκριση στην παράκλησή μου δεν την περίμενα ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα! Σε θερμοευχαριστώ για το "Make Me Up" και αδυμονώ να κατέβει για να το λιώσω στο παίξιμο!

Τελικά έχεις πολύ μεράκι φίλε μου σ' αυτό που κάνεις και "σου βγάζω το καπέλο"!

Δεν ξέρω αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η ιδέα σου, για το υλικό που δεν κυκλοφορεί πλέον επίσημα στην αγορά, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πρωτότυπη και πολύ ευρηματική. Μακάρι να είχα κι εγώ τις τεχνικές γνώσεις για να σε βοηθήσω έστω και λίγο, αλλά δυστυχώς δεν το κατέχω το άθλημα.

Πάντως, αν ασχολείσαι με τα torrents, πέρνα καμιά βόλτα από το blue-whitegt. Νομίζω ότι θα βρεις αρκετό και ενδιαφέρον υλικό! Είμαστε μια παρέα παιδιών που προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να διαδόσουμε την αρκετά παραμελημένη ελληνική ροκ σκηνή (σε όλες τις εκφάνσεις της), τόσο αυτή του παρελθόντος, όσο και την σχετικά πρόσφατη! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Kala milame oti to blog sou exei foveres anafores...Efxaristo giati pola apo afta ta epsaxna xronia!!!
Des ksero an exeis parakolouthisei ena group (to 1994 otan tous protoeida live mou piran tin psixi)
tous Common Sense...Einai fainomeno sto poso polous ixous mporoun na ensomatonoun me moiomorfia.Prosfata akousa oti enothikan xana.Tous vrika sto myspace kai oli mera akouo ta kommatia tous...Pes kai esi pos sou fainontai www.myspace.com/commonsense2

Ante geia kai panta tetoia!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε Θαναση ψαχνω σαν τρελος το album των CPT νεφος. Εχω ακουσει απο αλλο blog το 7'' και εχω παθει την πλακα μου. Αν το εχεις θα σε παρακαλουσα να το ανεβασεις για το καλο ολων μας!!! Ειναι κριμα τετοια δισκαρα να ειναι στην αφανεια.

ΘΚ είπε...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Για τους CPT NEFOS ενημερώνω τον φίλο ότι ο μεγάλος δίσκος που έβγαλαν ΥΠΑΡΧΕΙ. Θέλω να έχεις λίγη υπομονή γιατί αυτό το διάστημα περιμένω το 3ο πιτσιρίκι, από μέρα σε μέρα και δεν προλαβαίνω να το κάνω mp3. Στη πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσω.
Οι COMMON SENSE είναι εξαιρετικοί αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει πλήρες το υλικό τους.. (Δεν είμαι και ο Πετρίδης..)

Καμια σημασια είπε...

Θανάση να σου ζήσει το παιδάκι σου.
Σ'ευχαριστώ πολύ για τους παραβάτες.
Γιατί κάποιες παραβατικές συμπεριφορές ,επιβάλλονται..

ΘΚ είπε...

Ευχαριστώ πολύ,αλλά ακόμα στο.. δρόμο είναι! γύρω στις 15 του Μάρτη θα δει το φως και θα το δείτε και εσείς σε φωτό!!
ευχαριστώ και πάλι!

K.A.T. είπε...

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου "Καλή Λευτεριά" για τη σύζυγο και όταν με το καλό γεννηθεί, θα επανέλθω με νεώτερες ευχές. Γιατί πάνω απ' όλα μετράει η ανθρώπινη επαφή και η επικοινωνία και μετά έρχονται τα μουσικά καλούδια που μας προσφέρεις απλόχερα! ;-)