22 Ιανουαρίου 2007

ΙΩΣΗ...

Παραμύθι ο τίτλος...
Ενώ όλη η Ελλάδα υποφέρει,
εγώ εκεί ντούρος δεν καταλαβαίνω τίποτα!
Είναι αυτό που λένε περί κακού σκυλιού που ψόφο δεν έχει,
κάπως έτσι.
Έχω αρχίσει να έχω και τύψεις.. μάλιστα χτες το απομεσήμερο που έκανα ποδηλατάδα κάπου σε κάποια παραλία της βορείου Πελοποννήσου, με τη θάλασσα "λάδι" και τον ήλιο υπέροχο και δροσερό, αναρωτιόμουν αν είμαι λίγο αναίσθητος που απολάμβανα την καλοκαιρία, ενώ θα έπρεπε να καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που δεν βρέχει, δεν χιονίζει, δεν παγώνει ο τόπος (που είναι και το νορμάλ).
Τελικά άφησα τον εαυτό μου να φαντάζεται ότι παίζει σε ελληνική ταινία του 60, να σουλατσάρει με την Καρέζη στα σοκάκια της Κω, και το φχαριστήθηκα χωρίς ενοχές.
Σήμερα βέβαια που επανήλθα στην "πολιτική ορθότητα" θα σιχτιρίσω την ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση και θα πιστέψω ότι έκανα το καθήκον μου ως ενεργός πολίτης...
Αν και τώρα που γράφω αυτές τις αράδες ακούω την υπέροχη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Σταύρου Λάντσια, το δωράκι της ημέρας είναι διαφορετικού ύφους αλλά εξαιρετικά αξιόλογο και πλέον δυσεύρετο:

ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ - ΜΟΛΥΒΕΝΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (1994)



















Ο δράστης του εν λόγω καλλιτεχνήματος είναι ιστορικό πρόσωπο αυτού που ονομάζουμε ελληνικό ροκ, μέλος των θρυλικών ΕΝ ΠΛΩ και ουσιαστικότατο μέλος αυτή την περίοδο, της ομάδας των ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ του ΑΓΓΕΛΑΚΑ.
Οι τίτλοι και τα εξώφυλλα περιλαμβάνονται στο αρχείο.

Link: http://rapidshare.com/files/12820678/SADIKHS.rar.html

Καλή ακρόαση!
Θανάσης

2 σχόλια:

Satan_My_Lord είπε...

πραγματικά εξαιρετικό....τ

northern wind είπε...

Μήπως διαθέτεις και το μοναδικό (και ομότιττλο) LP των ΕΝ ΠΛΩ?
Θα σε ευγνωμονούμε!