27 Οκτωβρίου 2006

ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ



Καλησπέρα φιλαράκια!
Παραμονές της 28ης σήμερα, Παρασκευή, με ζέστη πολύ για την εποχή, επανέρχομαι στο διαδίκτυο. Μεσολάβησαν αρκετή δουλειά, κάποιες μετακομίσεις, κάτι ιστορίες με το rapidshare, μιά βαρεμάρα και ένα ελαφρύ συνάχι.
Σήμερα ανεβάζω μια ανεξάρτητη παραγωγή του 88, από ένα βραχύβιο συγκρότημα που λεγόταν ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ, εξ' ου και ο τίτλος του κειμένου. Στο γκρουπ αυτό συμμετείχαν εξαίρετοι μουσικοί που δραστηριοποιούνται και σήμερα σε διάφορα σχήματα, παίζοντας ροκ, τζαζ, έντεχνο κλπ. Δυστυχώς επειδή βρίσκομαι σε φάση μετακόμισης έχω πακετάρει τα βινύλια μου και δεν μπορώ να παραθέσω τα πλήρη στοιχεία τους.
Λόγω Αλζχάιμερ θυμάμαι μόνο τον κιθαρίστα τον Κλέωνα τον Αντωνίου (από τους καλύτερους, με συνεργασίες με Σαββόπουλο, Πορτοκάλογλου, Μάλαμα, Περίδη και μέλος των Mode Plagal).
Από την ακρόαση του μοναδικού δίσκου που ηχογράφησαν, θα καταλάβετε πόσο προχωρημένοι για την εποχή τους (1988) ήταν οι ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ, παίζοντας funky-ethnic made in Greece.
Η ψηφιοποίηση έγινε από τον υπογράφοντα στα 128 και δεν έγινε περαιτέρω επεξεργασία.
Στο μέλλον θα ψηφιοποιώ στα 192 και ελπίζω να μπορέσω να βάλω μια καλή κάρτα ήχου..



















ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ:

1. ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΟ
2. ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ
3. ΒΑΓΔΑΤΗ
4. ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5. ΧΡΕΗ
6. ΠΕΣ ΚΑΤΙ
7. ΡΟΥΤΙΝΑ

ΤΟ ΝΕΟ LINK είναι:
http://rapidshare.com/files/12380825/allamantata_.rar.html


Αυτά και καλό Σ/Κ



Θανάσης

Υ.Γ.
Φίλε Κώστα, ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν έχω δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σου αφού δεν εμφανίζεται το e-mail σου (βγαίνεις ως ανώνυμος).
Άφησα comments όπου μου έγραψες τα οποία μπορείς να δεις.
Σε ευχαριστώ για όλα!

4 σχόλια:

WebHamster είπε...

Το link δεν είναι ενεργό πιά.

WebHamster είπε...

Τώρα είναι :-) Σ' ευχαριστώ.

nkour είπε...

ΧΡΕΗ :)
θενξ

Andreas Gounaris είπε...

Νομίζω πως πρέπει να διορθώσω ορισμένα πράγματα.
Ο κιθαρίστας δεν είναι ο Κλέων, είναι ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΑΝΟΣ, μεγάλος μάστορας, εμπνευστής και δάσκαλος πολλών άλλων μουσικών. Εχει σημασία να αναφέρουμε τα μέλη του σχήματος, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ του Δημήτρη Πουλικάκου.

Κιθάρα: Σωτήρης Δανός
Μπάσο: Ηλίας Τσαγκάρης
Τύμπανα: Τσίκο
Φωνητικά: Αρκούδης
..και διάφοροι άλλοι καλεσμένοι